BACKWOOD EXPLORER TAIGA WILDWIND

HOME

GENERELLE BESKRIVELSER

SPESIFIKASJONER

PRISER

FORHANDLERE

BESTILLING
KONTAKTINFORMASJON
 
 

Fra september 2012 ble Holmeslet som varemerke overtatt av Frisport A.S. Dette betyr at en større organisasjon nå står bak produksjon og markedsføring av teltene.

 

 

 

 

 

Frisport er kjent som en produsent av Lavvoer og gammer, og har i tillegg mange produkter som brukes i forbindelse med camping og friluftsliv. Du ser det her: www.frisport.no

Innenfor samme organisasjon finner du også Norges ledende distributører av utstyr for fluefiske www.flyfisheurope.com/ 

og jaktvåpen www.schouvapen.no/

Vi bestreber oss på kunne levere det beste av det best innenfor våre varegrupper. God tur.

EXPLORER med ett eller to fortelt har vært vårt mest solgte telt helt siden serien ble lansert i 1999. Det brukes som base camp for jakt og fiske, som familietelt eller av skoleklasser, speidere og av firmaer som drar byfolk ut i villmarka. Med to fortelt er det en favoritt på isfiske, der teltet slåes opp på isen (med 6" stålspiker), det bores ett hull i hvert fortelt og du ligger i innerteltet og fisker når været er for dårlig til å være ute.

Explorer har god soveplass for 4 voksne, men det har plass til 5 uten at det blir trangt. Med to fortelt er det romslig bagasjeplass også ved lengre opphold.

 

EXPLORER Har sekskantet igloform, med tre stenger som krysser på midten. Inngang gjennom ett eller to fortelt. Vindu i fortelt. Explorer ST har symmetrisk form med 2 identiske fortelt. Ventiler ved bakkenivå i fortelt og på tre langsider, samt midt i taket. Flere forankringspunkter ved bakken, i tillegg til barduner rundt hele teltet, sikrer god stabilitet i dårlig vær. Refleks barduner. Bardunene kan henges opp i bardunfestene når de rulles opp.

Fremste delen av forteltet kan rulles opp for maksimal ventilasjon og utsyn. 20cm brede storm matter rundt hele teltet.

Innerteltet har hel bunn med luke/åpning i midten som kokeplass. Flere lommer innvendig ved bakkenivå.

Inngangen har både tett dør og myggnett dør for maksimal utlufting og ventilasjon. Innvendig høyde på 190cm gir full ståhøyde for de fleste.  To tørkesnorer innvendig rundt teltet gir maksimale muligheter for å tørke klær.

Alle typer kokeapparater kan brukes. Kombinasjonen med åpen bunnluke og stor takhøyde begrenser risikoen for ulykke ved koking av mat. I tillegg kan det brukes parafinovn til oppvarming.

ENDRINGER FRA TIDLIGERE SERIER:

Tak over toppventil: En side grønn. Andre side rød med sølv refleks rundt kanten. Sikkerhet for å finne teltet i mørke eller i tett skogsterreng. Taket er festet med Stikklås og kan enkelt snues.

Vindu: Samtlige modeller er utstyrt med vindu i forteltet for å slippe inn lys, og for å gi utsyn uten å åpne glidelåsen i inngangen.

Barduner: (Alle modeller) Grønn farge med innvevet refleksbånd. Unngå å snuble i barduner i mørket. Hele teltet er mer synlig i mørket når det belyses.

Bardunering: En ekstra bardun på langsider mellom stengene. Sikrer bedre bardunering og stabilitet i kraftig vind.

 

3 x Explorer S på Nordpolen.